Tervetuloa lahjakauppaan!

Oletko saamassa tai antamassa Lahjan Huittisista? Kirjaudu palveluun!

LAHJANSAAJA

Jos olet saanut työnantajaltasi tai yhteistyökumppaniltasi lahjakoodin palveluumme, käy tutustumassa lahjavaihtoehtoihin. Aloita syöttämällä saamasi koodi ja eteesi aukeaa upea valikoima erilaisia lahjoja!

KÄYTÄ koodi

LAHJANANTAJA

Jo rekisteröitynyt lahjanantaja, kirjaudu tunnuksillasi sivuille. Pääset katsomaan tarjontaamme, luomaan tilauskoodin työntekijöillesi ja yhteistyökumppaneillesi sekä tarkistamaan heidän tilauksiaan.

KIRJAUDU

Haluatko ilahduttaa huittislaisella lahjalla?

Haluatko muistaa työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaneitasi jokaisen itse valitsemallaan lahjalla? Rekisteröidy lahjanantajaksi niin pääset katsomaan upeaa lahjavalikoimaa sekä luomaan lahjakoodin ja valitsemaan lahjavaihtoehdot sopivasta hintakategoriasta.

Hintakategorioita on kolme: 30€, 50€ ja 100€. Ohjeet koodin luomiseen ja palvelun käyttöön saat rekisteröitymisen jälkeen. Ne löytyvät myös kirjautumisen jälkeen APUA-otsikon takaa.

Käyttämällä Lahja Huittisista -palvelua pidät yrityksesi osalta paikkakuntasi yrityselämää aktiivisena ja vireänä.

RekisteröiDY

Valikoimastamme löytyy kaikille kaikkea!

Verkkopalvelumme ihanuus syntyykin juuri siitä, että lahja voi olla arkisesta helpotuksesta hemmotteluun ja kaikkea siltä väliltä. Lahjansaaja valitsee hänelle tärkeimmän.

Paikallista pakettiin!

Lahja Huittisista -verkkokaupan lahjat tulevat Huittisten kauppiasverkoston jäseniltä. Verkkokaupan avulla tarjotaan mahdollisuus yrityksille ostaa työntekijöilleen ja yhteistyökumppaneilleen lahjat Huittisten kauppiasverkoston jäsenyrityksistä. Lahjan antaminen verkkokaupan kautta tuo paikalliset yritykset entistä enemmän tunnetuiksi. Miksi lähteä lahjaostoksille kauemmas, kun ne voi hankkia omalta paikkakunnalta!

Yhteystiedot:

Projektisuunnittelija Pauliina Puputti, 044 560 4206, pauliina.puputti@huittinen.fi
Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Helena Kaitanen, 044 773 0103, helena.kaitanen@huittinen.fi